Поделите ову страну

РАЗГЛЕДАЊЕ ГРАДА СКУТЕРОМ СА ВОДИЧЕМ
РАЗГЛЕДАЊЕ ГРАДА СКУТЕРОМ СА ВОДИЧЕМ
Опис туре

Наша понуда обухвата:

1. Туре са водичем - Од маја до октобра Belgrade Grand Tour почиње у 13 часова сваког дана у недељи испред кафеа Никсон, Мишарска 7. У току вожње, преко комуникатора на кацигама водич ће Вам причати о Београду, о његовој историји, култури, значајним грађевинама, чувеним београдским кафанама и градским митовима. Сазнаћете информације и занимљивости које не можете пронаћи у туристичким брошурама, прочитати у књигама или видети на телевизији. Упознајте Београд на потпуно оригиналан начин, а наши лиценцирани водичи ће Вам омогућити да уживате у тури која је пред вама.

2. ГПС Туре - Изнајмите скутер са ГПС уређајем у којем су унапред снимљене руте са најзанимљивијим знаменитостима Београда! Обиђите град на јединствен и поптуно иновативан начин. Такође сами можете истражити Београд, креирати свој обилазак без могућности да се изгубите. Руковање ГПС уређајем је једноставно и наши запослени ће Вас обучити пре почетка туре.

3. Индивидуално Изнајмљивање Скутера - Откријте Београд у потпуној слободи са нашим 49cc аутоматским скутерима. Приликом изнајмљивања скутера добићете мапу и брошуру са знаменитостима Београда, које музеје обавезно посетити, где попити кафу са укусом Београда, показаћемо вам где се налази једина ски стаза у Београду, место са најлепшим заласком Сунца, у којим ресторанима вечерати и на најбољи и најинтересантнији начин провести 24 сата у обиласку Београда на скутеру.

 

 

 

 

Информације о турама
Поласци
Мишарска 7, кафе Никсон. 13:00ч
Језик
ЕНГЛЕСКИ, СРПСКИ
Трајање
Цена
65€
Организација
SMILE&RIDE
Контакт

+381 65 993 44 55
Карте и информације

Резервације карата за Belgrade Grand Tour и City Relax tour потребно је извршити један дан унапред.  карте се могу купити код нашег водича који ће вас чекати у нашој канцеларији у улици Мишарска 7, кафе Никсон. Молим вас посетите нашу веб презентацију www.rentascooterbelgrade.com да би обавили резервацију.