БАЛКСНОПОЛИС И ПРИЈАТЕЉИ

08. феб 2020.

Наш светски познати уметник, Слободан Тркуља, и његов састав Балканополис одржаће 08. фебруара 2020. још један у серијалу концерата у Сава Центру, за који се протеклих година увек тражила улазница више.

Харизматични мултиинструменталиста и певач светског калибра је са Балканополисом протеклих година освајао Азију, одржавши многобројне концерте у Малезији, Ирану, Емиратима и понајвише у Кини где их је публика неизмерно заволела и прихватила као своје. О њиховој огромној популарности у Кини сведочи и документарни филм који о њима већ пола године снима кинеска ,,CCTV” телевизија.

Серијал ,,Балканополис & пријатељи” започели су још 2015. године великим концертом у Београдској Арени када су са њима као пријатељи наступили фадо дива Мариза, соул звезда Олета Адамс, најпознатија афричка звезда Baaba Maal и други. За нови спектакуларни концерт ,,Балканополис & пријатељи” 08. фебруара, спремили су посебно изненађење и музику коју ће извести са егзотичним пријатељима које су упознали на путовањима по далеком истоку.