ВИДИ СВEДЕШАВАЊА

01

Aug

10

Aug

13

Aug

Београд

BEER FEST 2014

16

Aug

ВИДИ ОСТАЛЕ ВЕСТИНАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
01.08.2014 | Београд
Tourist Organization of Belgrade
Ер Србија, национална авиокомпанија Републике Србије, уводи нову линију између Београда...

TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

Туристички информативни центри

За бесплатне туристичке мапе, брошуре и промо материјале, информације и карте за програме разгледања града, Београдске сувенире и Belgrade City Card, посетите туристички инфо центар у Кнез Михаиловој 5!

Туристичка организација Београда има три стална информативна центра која се налазе у Кнез Михаиловој улици број 5, Аеродрому „Никола Тесла“ и железничкој станици, а од пролећа до јесени отворен је и сезонски инфо пункт на Међународном пристаништу „Лука Београд“, како би се туристи који на разне начине пристижу у Београд информисали о туристичкој понуди Београда.

У информативним центрима посетиоцима су на располагању бесплатне туристичке мапе града, брошуре и промотивни материјали о туристичкој понуди Београда, као и друге сервисне, туристичке и корисне информације.

Посетиоци могу да се информишу о актуелним програмима разгледања града и да на лицу места купе карте. Међу више од 20 различитих програма, у понуди су шетајуће туре, панорамска разгледања Београда из отворених аутобуса, крстарења туристичким бродовима Савом и Дунавом, специјализовани програми попут обиласка Дворског комплекса, На кафи код Књегиње Љубице, Подземни Београд и Фолклорне вечери у Скадарлији, као и излети ван Београда.

Главни туристички инфо центар, који се од фебруара ове године налази на адреси Кнез Михаилова 5, током летње туристичке сезоне недељно посети до седам хиљада посетилаца.

У Кнез Михаиловој 5 посетиоци могу купити сувенире са симболима Београда, персонализоване и неперсонализоване карте за јавни градски превоз и добити информације о Belgrade City Card услузи која корисницима омогућава попусте до 50% при посети музејима, галеријама, спортским центрима, ресторанима и другим угоститељским и туристичким објектима у Београду.

За бесплатне информације о туристичким програмима разгледања града
позовите Беоком сервис: 0800 110 011 

Позив је бесплатан. 

 

1. Кнез Михаилова 5  (Центар града)
понедељак - недеља 09-19ч
тел. 011 2635-622 и 2635-343
bginfo.knezmihailova@tob.co.rs

2. Железничка станица
понедељак -  субота 07.00- 13.30ч; недељом не ради.
тел. 011 361-2732
bginfo.stanica@tob.co.rs

3.Аеродром
понедељак - недеља 09-21.30ч
тел. 011 209-7828

Радно време током новогодишњих и божићњих празника према распореду ТО Србије

4. Сезонски туристички информативни центар на Савском пристаништу
Отворен од 01. априла до 01. октобра
Радно време: Понедељак - Недеља: 12-20ч

   

 

 

 

 

    ГРАДОВИ ПРИЈАТЕЉИ