ВИДИ ОСТАЛЕ ВЕСТИНАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
21.11.2014 | Београд
Tourist Organization of Belgrade
  Пит Мондријан. Случај „Композиције II“ Народни музеј у Београду под покровитељством...TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

08.05.2012 20 ч | Концерти | Београд, Ушће | www.arenabeograd.com

Концерт Metallica

Tourist Organization of Belgrade

Они су METALLICA, највећи и најутицајнијии бенд већ тридесет година и свираће на УШЋУ, 8. маја 2012.! Live Nation, Adria Entertainment и Арена Београд са поносом представљају један од највећих музичких догађаја ове године. МЕТАLLICA се враћа у Србију и извешће цео “Black album”. Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters одјекиваће на Ушћу 8. маја. Бенд ће такође свирати и песме са осталих албума.
“Black album” био је на првим местима топ листа у више од 25 земаља и продат је у више од 25 милиона копија широм света. Објављен је 1991. без наслова а назив “Black album” крунисала му је јавност због црних корица.
Од свог оснивања 1981. године, бенд Меtаllica развио се од андерграунд хеви метал бенда до једног од најуспешнијих састава на свету са бројим фановима.

Цене карата:

ПАРТЕР 3300 динара,

ФАН ПИТ 4400 динара,

ТРИБИНЕ СЕДЕЊЕ 5500 динара 

Уз треш метал бенд GOJIRA, на концерту МЕТАLLICE, 8. маја на Ушћу, наступиће и  метал бенд MACHINE HEAD.
Ушће изгледа као прави мали град. Свако кога пут наведе поред Ушћа, угледаће заштитну ограду у дужини од 5 километара која окружује простор у коме ће бити концерт. Унутра су већ постављене трибине за публику које се налазе на страни до Дунава. Тренутно су у изради ВИП трибине и платформа за особе са инвалидитетом а постављају се и први елементи бине.

Главни улаз имаће 21 капију. Улаз за особе са инвалидитетом као и за ВИП трибине, налазиће се са стране Булевара Николе Тесле. Улаз за трибине за седење биће постављен са стране Дунава, уз бициклистичку стазу. У ограђеном простору налазиће се и више пунктова за особље хитне помоћи и полицију као и шанкови, тоалети и места за продају сувенира.  
Капије се отварају од 16 ч и очекује се долазак више десетине хиљада посетилаца из земље и целог региона.

    ГРАДОВИ ПРИЈАТЕЉИ