VIDI SVEDEŠAVANjA

24

Oct

24

Oct

22.00 č Jazz bašta

Jazz u Jazz bašti

26

Oct

10 - 21 č Beogradski sajam

Beogradski sajam knjiga u znaku Kine

VIDI OSTALE VESTINAJNOVIJE VESTI
24.10.2014 | Beograd
Ovog vikenda, grupa mladih ih Grčke će putovati vozom od Soluna do Beograda i nazad,...

TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

Turistički informativni centri

Za besplatne turističke mape, brošure i promo materijale, informacije i karte za programe razgledanja grada, Beogradske suvenire i Belgrade City Card, posetite turistički info centar u Knez Mihailovoj 5!

Turistička organizacija Beograda ima tri stalna informativna centra koja se nalaze u Knez Mihailovoj ulici broj 5, Aerodromu „Nikola Tesla“ i železničkoj stanici, a od proleća do jeseni otvoren je i sezonski info punkt na Međunarodnom pristaništu „Luka Beograd“, kako bi se turisti koji na razne načine pristižu u Beograd informisali o turističkoj ponudi Beograda.

U informativnim centrima posetiocima su na raspolaganju besplatne turističke mape grada, brošure i promotivni materijali o turističkoj ponudi Beograda, kao i druge servisne, turističke i korisne informacije.

Posetioci mogu da se informišu o aktuelnim programima razgledanja grada i da na licu mesta kupe karte. Među više od 20 različitih programa, u ponudi su šetajuće ture, panoramska razgledanja Beograda iz otvorenih autobusa, krstarenja turističkim brodovima Savom i Dunavom, specijalizovani programi poput obilaska Dvorskog kompleksa, Na kafi kod Knjeginje Ljubice, Podzemni Beograd i Folklorne večeri u Skadarliji, kao i izleti van Beograda.

Glavni turistički info centar, koji se od februara ove godine nalazi na adresi Knez Mihailova 5, tokom letnje turističke sezone nedeljno poseti do sedam hiljada posetilaca.

U Knez Mihailovoj 5 posetioci mogu kupiti suvenire sa simbolima Beograda, personalizovane i nepersonalizovane karte za javni gradski prevoz i dobiti informacije o Belgrade City Card usluzi koja korisnicima omogućava popuste do 50% pri poseti muzejima, galerijama, sportskim centrima, restoranima i drugim ugostiteljskim i turističkim objektima u Beogradu.

Za besplatne informacije o turističkim programima razgledanja grada
pozovite Beokom servis: 0800 110 011 

Poziv je besplatan. 

 

1. Knez Mihailova 5  (Centar grada)
ponedeljak - nedelja 09-19č
tel. 011 2635-622 i 2635-343
bginfo.knezmihailova@tob.co.rs

2. Železnička stanica
ponedeljak -  subota 07.00- 13.30č; nedeljom ne radi.
tel. 011 361-2732
bginfo.stanica@tob.co.rs

3.Aerodrom
ponedeljak - nedelja 09-21.30č
tel. 011 209-7828

Radno vreme tokom novogodišnjih i božićnjih praznika prema rasporedu TO Srbije

4. Sezonski turistički informativni centar na Savskom pristaništu
Otvoren od 01. aprila do 01. oktobra
Radno vreme: Ponedeljak - Nedelja: 12-20č

   

 

 

 

 

    GRADOVI PRIJATELJI