VIDI SVEDEŠAVANjA

27

Nov

Izložbeni prostor na prvom spratu Narodnog muzeja

Pit Mondrijan. Slučaj Kompozicije II

02

Dec

Sava centar

Sajam za treće doba

VIDI OSTALE VESTINAJNOVIJE VESTI
24.11.2014 | Beograd
Od 27. do 29. novembra, na Beogradskom sajmu će se održati Međunarodni sajam sporta. Na...

TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

Turistički informativni centri

Za besplatne turističke mape, brošure i promo materijale, informacije i karte za programe razgledanja grada, Beogradske suvenire i Belgrade City Card, posetite turistički info centar u Knez Mihailovoj 5!

Turistička organizacija Beograda ima tri stalna informativna centra koja se nalaze u Knez Mihailovoj ulici broj 5, Aerodromu „Nikola Tesla“ i železničkoj stanici, a od proleća do jeseni otvoren je i sezonski info punkt na Međunarodnom pristaništu „Luka Beograd“, kako bi se turisti koji na razne načine pristižu u Beograd informisali o turističkoj ponudi Beograda.

U informativnim centrima posetiocima su na raspolaganju besplatne turističke mape grada, brošure i promotivni materijali o turističkoj ponudi Beograda, kao i druge servisne, turističke i korisne informacije.

Posetioci mogu da se informišu o aktuelnim programima razgledanja grada i da na licu mesta kupe karte. Među više od 20 različitih programa, u ponudi su šetajuće ture, panoramska razgledanja Beograda iz otvorenih autobusa, krstarenja turističkim brodovima Savom i Dunavom, specijalizovani programi poput obilaska Dvorskog kompleksa, Na kafi kod Knjeginje Ljubice, Podzemni Beograd i Folklorne večeri u Skadarliji, kao i izleti van Beograda.

Glavni turistički info centar, koji se od februara ove godine nalazi na adresi Knez Mihailova 5, tokom letnje turističke sezone nedeljno poseti do sedam hiljada posetilaca.

U Knez Mihailovoj 5 posetioci mogu kupiti suvenire sa simbolima Beograda, personalizovane i nepersonalizovane karte za javni gradski prevoz i dobiti informacije o Belgrade City Card usluzi koja korisnicima omogućava popuste do 50% pri poseti muzejima, galerijama, sportskim centrima, restoranima i drugim ugostiteljskim i turističkim objektima u Beogradu.

Za besplatne informacije o turističkim programima razgledanja grada
pozovite Beokom servis: 0800 110 011 

Poziv je besplatan. 

 

1. Knez Mihailova 5  (Centar grada)
ponedeljak - nedelja 09-19č
tel. 011 2635-622 i 2635-343
bginfo.knezmihailova@tob.co.rs

2. Železnička stanica
ponedeljak -  subota 07.00- 13.30č; nedeljom ne radi.
tel. 011 361-2732
bginfo.stanica@tob.co.rs

3.Aerodrom
ponedeljak - nedelja 09-21.30č
tel. 011 209-7828

Radno vreme tokom novogodišnjih i božićnjih praznika prema rasporedu TO Srbije

4. Sezonski turistički informativni centar na Savskom pristaništu
Otvoren od 01. aprila do 01. oktobra
Radno vreme: Ponedeljak - Nedelja: 12-20č

   

 

 

 

 

    GRADOVI PRIJATELJI