VIDI SVEDEŠAVANjA

18

Apr

22.30 č Klub kulture “PERON SAVAMALA“

DJ Marko Gangbanger

19

Apr

Klub kulture “PERON SAVAMALA“

DJ Ognjen Krstić

25

Apr

25

Apr

Beogradski sajam

Dečiji sajam 2014

25

Apr

VIDI OSTALE VESTINAJNOVIJE VESTI
17.04.2014 | Beograd
Tourist Organization of Belgrade
Beograd, 16. april 2014. - U okviru manifestacije Dani Beograda, Turistička organizacija...

TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

19.04.2012 – 23.04.2012. | Koncerti | Studentski kulturni centar – SKC Kralja Milana 48, Beograd |

Treći međunarodni festival Belgrade Tango Encuentro

Tourist Organization of Belgrade

Na festivalu će se zajedno naći najkontroverzniji parovi savremenog tango plesa (Sebastian Arce i Mariana Montes, Horacio Godoi i Magdalena Gutierez), najtraženiji evropski tango DJ SuperSabino Tango Groove Master i elektro-tango atrakcija, bend Otros Aires.

Tokom trajanja festivala u Studentskom kulturnom centru će se tokom dana održavati master klasovi tango muzike i plesa, kao i izložbe unikatne odeće i cipela inspirisanih ovom kulturom, dok će večeri biti rezervisane za svečane plesne večeri (milonge) i nastupe festivalskih zvezda.

Otros Aires će svoj prvi nastup imati na gran milongi 22. aprila, dok će dan kasnije svojim koncertom otvorenim za javnost zatvoriti festival, kao i prošle godine kada su svojim prepoznatljivim ritmom i dobrom energijom oduševili beogradsku publiku.

Smotra koja okuplja neke od najznačajnijih svetskih plesača, orkestara i DJ-eva je još 2010. godine istakla Beograd na mapi tango sveta. Prošle godine je u srpskoj prestonici ugostila posetioce iz više od 30 zemalja sveta svrstavši se tako među desetak najvećih tango festivala u Evropi. 

    GRADOVI PRIJATELJI