VIDI SVEDEŠAVANjA

26

Oct

10 - 21 č Beogradski sajam

Beogradski sajam knjiga u znaku Kine

26

Oct

26

Oct

26

Oct

29

Oct

VIDI OSTALE VESTINAJNOVIJE VESTI
24.10.2014 | Beograd
Ovog vikenda, grupa mladih ih Grčke će putovati vozom od Soluna do Beograda i nazad,...TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

20.05.2012 Sport | Beograd |

Beogradska Koka-Kola Biciklijada

Tourist Organization of Belgrade

Tradicionalna  "Beogradska Koka-Kola Biciklijada" je jedna od najmasovnijih sportsko-rekreativnih manifestacija u Beogradu. I ovog proleća okupiće ljubitelje biciklizma i zdravog načina života u laganoj rekreativnoj vožnji gradskim ulicama.

20.maja u 11.00č tura će startovati od Trga Republike pa sve do Ade Ciganlije. Tamo vas očekuje zabavno-muzički program,  bend "Đura i mornari" kao i tradicionalna lutrija na kojoj će oni najsrećniji imati prilike da osvoje bicikle, turistička putovanja i druge vredne nagrade.

Očekuje se da se iskusnim biciklistima, koji će biti na čelu kolone, zajedno sa Saobraćajnom policijom, priključi više hiljada građana svih uzrasta, kao što je bio slučaj prethodnih godina.

Dođite da zajedno, na jedan rekreativno-zdrav način, provedemo dan vozeći bicikl kroz glavne ulice našeg grada i da skrenemo pažnju gradskih vlasti kako na to koliko nas ima, tako i na to koliko su nam neophodne nove biciklističke staze.

“Beogradska Koka-Kola Biciklijada”  je  u organizaciji Asocijacije „Sport za sve“ Beograda, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, a dugogodišnji generalni sponzor je Koka-Kola. 

Prijave za učešće slati na e-mail Asocijacije „Sport za sve“ Beograda: sportaso@sbb.rs

    GRADOVI PRIJATELJI