VIDI SVEDEŠAVANjA

27

Nov

Izložbeni prostor na prvom spratu Narodnog muzeja

Pit Mondrijan. Slučaj Kompozicije II

02

Dec

Sava centar

Sajam za treće doba

VIDI OSTALE VESTINAJNOVIJE VESTI
21.11.2014 | Beograd
Tourist Organization of Belgrade
  Pit Mondrijan. Slučaj „Kompozicije II“ Narodni muzej u Beogradu pod pokroviteljstvom...TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

02.06.2012 -03.06.2012 | Ostalo | Beograd Kula Nebojša | www.­svibor.­co.­rs

SVIBOR DUHOVI 2012

10. Jubilarni Međunarodni Viteški Turnir

Tourist Organization of Belgrade

Svibor Savez Srbije organizuje “10. Jubilarni Međunarodni Viteški Turnir svibor duhovi 2012” pod sloganom viteški a decu 2. i 3. juna 2012. godine na  Dunavskom keju, kod Kule Nebojše.

Ovogodišnji turnir je humanitarnog karaktera i posvećen je prikupljanju sredstava za Odeljenje dečije kardiologije u Tiršovoj ulici u Beogradu. Cilj akcije je konkretna podrška radu Odeljenja i podizanje društvene svesti o životnoj važnosti delatnosti kojom se zaposleno osoblje svakodnevno predano i stručno  bave.

Posetioci će kroz razne aktivnosti biti podsticani da uplate priloge na račun Tiršove. Neke od njih su: gađanja raznim vrstama srednjovekovnih oružja, slikanje sa vitezima i gospama, prodaja drvenih mačeva, štitova, kopalja, sekira, buzdovana, zatim  škola za male vitezove i sl. Celokupan prihod od svih navedenih stavki biće uplaćen na račun Odeljenja. Dečije kardiologije u Tiršovoj ulici u Beogradu.

U promociji Turnira  učestvuju počasni vitezovi svibor-aputopisac Jovan Memedović i muzički umetnik Rambo Amadeus.

Pored srpskih vitezova na turniru će učestvovati i gosti iz Mađarske, Slovenije i moguće iz Rusije (ukoliko do tada uspeju da stignu sa drvenom drevnoslovenskom lađom na jedra i vesla iz Rusije do Beograda, a u sklopu naučno-istraživačko-prosvetne ekspedicije-pohoda “Hodenje iz Ruske u Srpsku zemlju”- 7.000 km.

Turistička organizacija Beograda podržava viteški turnir svibor od  pre deset godina. TOB će nastaviti tradiciju i ove godine će pružiti podršku  “10.-om Jubilarnom Međunarodnom Viteškom Turniru svibor duhovi 2012”.

Galerija
TOB TOB TOB
TOB TOB

* click to zoom
use < and > to browse

    GRADOVI PRIJATELJI