VIDI SVEDEŠAVANjA

28

Nov

20.00 č Akademija 28

Vikend odličnih komedija

29

Nov

od 10 do 16 č Beograd hotel “SLAVIJA“

Sajam kolekcionarstva u Beogradu

02

Dec

Sava centar

Sajam za treće doba

04

Dec

Prodajna galerija Beograd

Izložba Dragane Žarevac

VIDI OSTALE VESTINAJNOVIJE VESTI
27.11.2014 | Beograd
Beograd, 27. novembar – Na jučerašnjem Prvom regionalnom forumu Go2Balkans održanom u Sofiji,...TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

15.06.2012 Izložbe | Beograd Masarikova5/IX |

9. BEOGRADSKI KARNEVAL BRODOVA 2012 - Turistička organizacija Beograda u cilju obogaćivanja turističke ponude Beograda objavljuje javni poziv

Tourist Organization of Belgrade

Javni poziv za karnevalske grupe

Pozivamo sve zainteresovane karnevalske grupe, kao i pojedince (srednjoškolce, studente i sve ostale) koji žele da formiraju karnevalsku grupu do 15 članova, da nam se pridruže u karnevalskoj povorci. Ovogodišnji tradicionalni 9. Karneval brodova biće održan 7. jula na Savskom pristaništu (od Brankovog mosta do Ušća i obale), sa početkom u 17č. Karnevalsku grupu čini od 10 do 15 kostimiranih članova, koje bi činile deo karnevalske povorke. Kostimi predstavljaju slobodan izbor i ne moraju biti tematski osmišljeni. Najbolje kostimiranu karnevalsku grupu očekuju nagrade. Rok za prijavu je 1. jul 2012, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na e-mail adresu:Dodatne informacije mogu se dobiti na:
Janko Vukotić
Tel: 011 3061 749 Mob: 064 8181 002
karnevalskegrupe@tob.co.rs  

Javni poziv za karnevalska plovila

Pozivamo sve vlasnike rečnih plovila (brodova, barki, jahti, čamaca itd.) da se 7. jula pridruže karnevalskom defileu brodova, ploveći rekama Savom i Dunavom, od Brankovog mosta do Ušća i obale, počev od 17č. Karnevalski okićena plovila deo su povorke na vodi, koja zajedno sa karnevalskim grupama i programom na obalama čine karnevalsku atmosferu. Nakon defilea, plovila će moći da se usidre, i posmatraju muzički program Karnevala. Svi zainteresovani za učešće u karnevalskoj povorci plovila mogu se javiti do 1. jula 2012 i poslati registarski broj čamca na:
Dodatne informacije mogu se dobiti na:
Đani Živanović
Tel: 064 8181 008
karnevalskibrodovi@tob.co.rs

 

Napomena:
Pozivamo i sve prodavce balona da prijave učešće na Karnevalu i dostave potvrdu da su pravna lica na: office@tob.co.rs
Beogradski karneval brodova je tradicionalna gradska manifestacija koja promoviše reke Savu, Dunav, njihovo ušće koje zajedno sa Velikim ratnim ostrvom čini nešto po čemu je Beograd prepoznatljiv. Pored popularizacije reka i obala, cilj Karnevala je da podigne atmosferu u Beogradu i na taj način Beograđanima i gostima iz celog sveta priredi dobru zabavu. Ova manifestacija promoviše Beograd kao turističku destinaciju, nautički turizam, razvoj privrede i investicije na rekama. 

    GRADOVI PRIJATELJI