VIDI SVEDEŠAVANjA

27

Nov

Izložbeni prostor na prvom spratu Narodnog muzeja

Pit Mondrijan. Slučaj Kompozicije II

02

Dec

Sava centar

Sajam za treće doba

VIDI OSTALE VESTINAJNOVIJE VESTI
21.11.2014 | Beograd
Tourist Organization of Belgrade
  Pit Mondrijan. Slučaj „Kompozicije II“ Narodni muzej u Beogradu pod pokroviteljstvom...

TripAdvisor
Check out what other travellers say about Belgrade on TripAdvisor.

15.06.2012 | Adi Ciganliji

Počela sezona kupanja na Adi Ciganliji i beogradskim bazenima

Tourist Organization of Belgrade

Sezona kupanja na Adi Ciganliji počinje danas, kada će svečano će biti podignuta "Plava zastava". Da podsetimo, dobijanjem ove zastave Ada Ciganlija je pokazala da je ispunila visoke kriterijume u pogledu ekologije, uređenja plaže i bezbednosti.
Uslov da sezona kupanja zvanično počne na Adi Ciganliji jeste da temperatura vode u Savskom jezeru tokom tri dana bude 22 stepena, jer je ona definisana kao bezbedna za kupanje.
Osim Ade Ciganlije I beogradski bazeni su spremni za predstojeću letnju sezonu, a većina njih će već od danas početi da primia prve posetioce.

Letnja sezona na otvorenom bazenu na Tašmajdanu počeće danas i trajaće do 31. avgusta. Plivalište će za građane biti otvoren od 10 do 19 sati. Cena karte iznosiće, kao i prošle godine, 300 dinara. 

Sezona kupanja na bazenima Sportskog centra "Olimp" počinje takođe danas od 10 do 19 sati i prvi dan biće tradicionalno besplatan za sve posetioce. Ulaznica za dnevno kupanje staje 250, za noćno 400, dok pojedinačna sezonska propusnica košta 5.000, a porodična (dvoje odraslih i do troje dece) 6.000 dinara. Sreda ostaje dan za besplatno kupanje školaraca uz djačku knjižicu. Letnja sezona rada ovog bazena trajaće do 2. septembra.
Otvoreni bazeni u okviru SRC na Banjici počeće rad sutra, a radno vreme biće od 10 do 19 sati. Cena karte za ceo dan je 200, za pola dana 150, a za decu uzrasta do sedam godina 100 dinara.

Letnja sezona kupanja na renoviranim otvorenim bazenima JP SPRC "Milan Gale Muškatirović" počinje 17. juna i trajaće do 1. septembra. Tokom letnje sezone sredom đaci osnovnih i srednjih škola moći će besplatno da se kupaju uz đačku knjižicu. Pojedinačne karte za odrasle su 250, a za decu uzrasta do
sedam godina 100 dinara. Radno vreme bazena je od 10 do 18 sati. Noćno kupanje je od 21.30 do 23.30 radnim danima, a vikendom od 21 do 23 sati.Cena karata je 300 dinara. 

Otvoreni bazeni na Košutnjaku su takođe počeli sa radom i posetioci će moći da u njima uživaju do 31. avgusta. Cena ulzanice za odrasle je 200 dinara, a za decu do 7 godina ulaz je 100 dinara. Sreda je dan kada će đaci moći da se uz đačke knjižice besplatno kupaju.

    GRADOVI PRIJATELJI