STRAHINJA U ZEMLJI ČUDA

05. apr 2020.

Prvi 6D mađioničarski spektakl za decu i odrasle. Premijerno na ovim prostorima Mađioničar Strahinja izvodi najnovije trikove i iluzije koji ostavljaju bez daha publiku u Las Vegasu. U ovom 6D spektaklu Mađioničar Strahinja zaintrigiraće vas, ne samo magijom i iluzijama, nego i do sada neviđenim specijalnim efektima. I mala i velika deca imaće priliku da aktivno učestvuju u predstavi, a najhrabriji će dobiti specijalni poklon.

Videćete teleportaciju predmeta, opasne trikove kao što su ruski rulet i hvatanje metka zubima, oslobađanje iz lanaca, čitanje misli, trikove sa rubikovom kockom, iPad-om, kao i Strahinjinu čuvenu tačku levitacije predmeta. Ovaj spektakl upotpunjuju i efekti poput vatrenih kugli, snega, vetara, magle i još mnogo iznenađenja, koja čine ovaj šou nezaboravnim.

Mađioničar Strahinja sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama kao što su Netflix, TLC, Helsana. NJegovi magični klipovi za kratko vreme postali su izuzetno atraktivni svim uzrastima, a na društvenim mrežama broje milionske preglede.

Tajne ove umetnosti preuzeo je od najvećih iluzionista poput Dejvida Koperfilda, Losandera, kao i trenutno najpopularnijeg mađioničara na svetu DŽulijusa Dejna. Strahinja je umeće svakog od njih objedinio u 6D magični šou koji je uživanje za sve uzraste.