Поделите ову страну

Supermarket Concept Store
Supermarket Concept Store
Опис

Пре безмало деценију све је било само идеја, док је данас великом броју Београђана њихов град незамислив без својеврсног „места за све“. Иако прилично неодређен, можда је то и најзахвалнији епитет којим бисте лаику и некоме чија нога никада није крочила у Супермаркет објаснили шта он заиста представља. Место где се долази у куповину, по ужитак, по идеје, Једно од оних на којим Вам неће бити досадно, таман провели цели дан унутра, јер ћете врло вероватно видети и искусити на десетине ствари које до тада нисте имали прилику да спознате. 

Званично, првобитни Супермаркет је настао 2008. године у простору некадашње самоуслуге из доба социјализма. Kреативни студио Ре: микс, који је заслужан за идеју и који је у великој мери учествовао у њеној транзицији до „живе ствари“ одлучио се за индустријски дизајн, вероватно и због чињенице да је првобитни објекат обиловао управо таквим елементима. Тако сте се могли запитати да ли ћете закорачити у тоалет или лифт због врата на улазу те просторије, те да ли сте пронашли цонцепт сторе који сте тражили или сте залутали у какву галерију или индустријски магацин.

Временом, и сам Супермаркет постао је бренд, те је као последица препознатљивости и ван граница Србије и потражње за ужитком који он пружа настао низ нових радњи широм Београда, Балкана и Европе.
Прва „деца“ првобитног Супермаркета рођена су 2013. Године.
Супермаркет Дели данас краси Топличин венац као оаза феноменалних и иновативних оброка и напитака, те је превасходно оријентисан на угоститељство. Међутим, Дели је препознат и као место на којем можете пронаћи квалитетна вина из Европе и Света, пића и храну које ћете тешко видети по конвенционалним трговинским ланцима.

Исте године Супермаркет је своје пословање и идеје „спустио“ до Јадрана, те је у живописном Порто Монтенегру освануо нови члан ове жуто-црне породице. Сходно чињеници да је идеја по први пут осванула на црногорском тржишту, нови цонцепт сторе понео је назив Супермаркет Монтенегро и 2016. прославио три године постојања.

У међувремену, једна од највећих европских и светских метропола добила је свој Супермаркет. Логичан наставак тока идеја креатора овог цонцепт стора био је лет ван граница Балкана, те је нова радња овог првобитно београдског бренда осванула и у Берлину! У духу немачке престонице, Супермаркет је у оквиру новог пројекта акценат ставио на индивидуалнос и посебност, те је већина ствари које тамо можете купити или искусити део ограничених серија у оквиру својих брендова. Ни са храном није другачије – широк дијапазон понуде требало би да задовољи свачији укус. У понуди су специјалитети из Азије, Јужне Америке или Европе – само изаберите континент.

Kако квалитетне идеје и хедонизам не признају границе, тако и Супермаркет нема намеру да се заустави у ширењу истих. Пре годину дана, тачније 2015. године, и Земун је, попут Дорћола и Топличиног венца добио свој цонцепт сторе и још једном је простор велики адут креативног студија Ре: микс. На десној обали Дунава, у традиционалној земунској кући која асоцира на сам настанак једног од најстаријих делова Београда смештен је Супермаркет Талас. Kао и остатак породице, Талас такође спаја неочекивано и наизглед неспојиво. На истом месту видећете салонски намештај са почетка 20. века који подсећа на Београд из неких других времена и статуу Буде као „зачин“ са истока. На вашем тањиру наћи ће се специјалитети од дагњи или дунавске рибе, док ће пријатељ поред вас пробати ребарца или домаћи сладолед. Уз све то, наравно, моћи ћете да пазарите шаролике предмете – од књига до ситница идеалних за поклон драгим особама. Ни музика неће бити нешто веч виђено уколико посетитет Талас – чекаће Вас лагани тонови класичне музике, као и ритам фанка или електро попа који Вам неће дати да седите ни тренутка.

Супермаркет увек иде у корак с временом И мења се на боље. Тако је недавно, тачније у априлу ове године, пионир међу Супермаркетима са угла Вишњићеве и Страхињића Бана нашао своју нову адресу. Део онога на шта сте навикли на старој, данас можете пронаћи у Узун Мирковој улици, на неколико корака од Kалемегдана. Ипак, ако очекујете да све будете исто као на старом, добро познатом месту – преварићете се! Тамо Вас чека нешто што нисте видели у овој цонцепт сторе породици. Пре свега нови брендови, нове идеје и креатори, сличан, а опет тако различит дизајн ентеријера, али и измењена понуда хране и пића које до сада нисте пробали у неком од ваших омиљених Супермаркета.

Од 1. Септембра 2016. Супермаркет Концепт Сторе у складу са светским токовима И растућом потребом за интернет куповином, добија И свој нови облик – Супермаркет Онлине, И тако, са првом концептуалном онлине радњом у Србији, опет предводи И иновира. Занимљива И шаренолика као И остале Супермаркет радње, онлине радња ће вас натерати да се сатима забављате претражујући И разгледајући, И омогућити да купите баш то што сте тражили право са свог рачунара, таблета или мобилног телефона. Супермаркет онлине се налази на адреси www.supermarket-online.rs и отворена је 24ч дневно, 7 дана у недељи.

Контакт
Адреса
Узун Миркова 8
Контакт
+381 11 4081368
Радно време

Нед – Чет: 09:00 – 24:00 ч

Пет – Суб: 09:00 – 01:00 ч

Слично