Поделите ову страну

БЕОГРАД НА САЈМУ ALPE ADRIA У ЉУБЉАНИ
30.01.2019

БЕОГРАД НА САЈМУ ALPE ADRIA У ЉУБЉАНИ

Од 30. јануара до 02. фебруара Туристичка организација Београда представља туристичку понуду наше престонице на 30. Међународном сајму туризма у Љубљани Alpe Adria Toursim and Leisure Show 2019.

Сајам Alpe Adria Toursim and Leisure Show 2019 који се ове године одржава 30. пут и окупља око 300 излагача из целе Европе, данас је свечано отворила државна секретарка за туризам Словеније, Ева Страва Подлогар.

Поред уобичајене понуде за путовања и одмор, сајам представља и дестинације за активни туризам и рекреацију. Туристичка организација Београда наступа на овом сајму самостално и представља актуелну понуду за туристе из Словеније. Поред великог интересовања за урбане садржаје нашег града, посетиоци су заинтерсовани за понуду излета, посету парковима природе и кампинг.

Словеначки туристи су у ТОП 5 на листи најбројнијих гостију у нашем граду, са стабилним процентом раста како у посетама тако и оствареним ноћењима у првих 11 месеци прошле године, и спадају у фреквентне госте у Београду који по неколико пута годишње посећују Београд.