Поделите ову страну

БЕОГРАДСКИ ТУРИСТИЧКИ ФОРУМ
21.10.2019

БЕОГРАДСКИ ТУРИСТИЧКИ ФОРУМ

Туристичка организација Београда има задовољство дас Вас позове на 4. Београдски туристички форум који ће се одржати 23. октобра, у оквиру дводневне WESTM 2019 конференције, 22. и 23. октобра, у Кристалној дворани хотела HYATT Belgrade.

На овогодишњем Београдском туристичком форуму, еминентни предавачи  из Србије, Немачке, Велике Британије, Русије представиће најновије трендове у туризму, док ће на панелима и радионицама бити речи о новим начинима примене информационих технологија, као и маркетингу и промоцији на глобалном тржишту.

Први дан конференције WESTM 2019 је прилика за сусрете и сарадњу за око 100 организатора конгреса, семинара и других пословних догађаја, конгресних хотела и центара, туристичких организација и агенција, као и пружаоца услуга у MICE индустрији. Истог дана, 22. октобра, биће уприличена и традиционална додела награда за „нови квалитет у туризму“ коју додељује „Туристичка призма“ на основу одлука међународног новинарског жирија, а затим и гала вечера.

Београдски туристички форум је намењен представницима туристичке индустрије југоисточне и централне Европе, и организује се у сарадњи са Центром за развој туризма Србије (CERTUS).

Комплетан програм и више информација о WESTM 2019 конференцији и Београдском туристичком форуму на https://westm.rs/.