Поделите ову страну

БРИТАНСКИ ТЕЛЕГРАФ ОЦЕНИО НАШЕ ХОТЕЛЕ
29.06.2018

БРИТАНСКИ ТЕЛЕГРАФ ОЦЕНИО НАШЕ ХОТЕЛЕ

Реномирани британски лист „The Telegraph” објавио је рецензије три недавно отворена београдска хотела за своју сталну рубрику о путовањима. Рецензент је била Mary Novakovich, познати интернационални туристички новинар.

Овом приликом оцењени су хотели Mama Shelter, Hilton и реновирани Royal Inn хотел, у неколико стандардних категорија, са детаљним описом атмосфере, стила и дизајна хотела, квалитета услуге, локације, хотелских ресторана и других карактеристика, да би се поједничне оцене затим свеле на просечну оцену која се додељује сваком хотелу.

„Сама чињеница да су београдски хотели одабрани за рецензије у овом чувеном листу је значајна за туризам нашег града и позицију коју Београд има, не само на тржишту Велике Британије већ на глобалном плану, јер је у питању респектабилни медиј са публиком широм света. Додатна вредност се огледа у томе што су наши хотели оцењени веома висoком оценом, што сведочи о квалитету хотелско угоститељске индустрије наше престонице.“, рекао је Миоград Поповић, директор ТОБ.