Поделите ову страну

Креирани први пакети за Балкан за туристе из Русије
16.03.2018

Креирани први пакети за Балкан за туристе из Русије

На сајму туризма МИТТ у Москви представљени су први пакет аранжмани за путовање на Балкан за туристе из Русије које је креирала агенција Бохемија из Бугарске, са којом Туристичка организација Београда има вишегодишњу сарадњу, а у оквиру својих активности креирања регионалних тура и повезивања балканских дестинација са Београдом као долазном дестинацијом. 

Пакети за Балкан су новина на туристичком тржишту имајући у виду да су једини који обухватају цео регион, а посебно су креирани за тржиште Русије. Туре почињу у Београду, и нуде неколико различитих варијанти обиласка нашег региона. 

"Креирање тзв. кружних тура и пласирање региона као јединственог туристичког производа за туристе из далеких дестинација било је у фокусу последњих година, уз велико залагање ТОБ и других ресорних институција. Први пут се Балкан нуди туристима из Русије као јединствен производ, а промоцију смо током сајма у Москви реализовали на штандовима Београда, Новог Сада, Сарајева." изјавио је Слободан Унковић, заменик директора Туристичке организације Београда.