Поделите ову страну

Одржана презентација Београда и Србије у Тел Авиву
07.02.2018

Одржана презентација Београда и Србије у Тел Авиву

У оквиру учешћа на сајму туризма у Тел Авиву, 7. фебруара је одржана презентација Београда и Србије за највеће агенте и туроператоре из Израела, као посебан промотивно пословни догађај.

Догађају у хотелу Хилтон присуствовао је Милутин Станојевиц, амбасадор Републике Србије у Израелу, који је поздравио госте. Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије, домаћин догађаја, представила је туристичке производе Србије: Београд, Нови Сад и Ниш за градски одмор, затим понуду за активни одмор у природи, као и туристичку понуду источне и западне Србије, планине, бање, манастире.

Уследила је презентација Београда, у оквиру које су истакнуте могућности за путовања израелских гостију, најпознатије туристичке атракције наше престонице, култура, историја, гастрономија Београда, као и богато јеврејско наслђе које је велики мотивациони фактор за туристе из Израела.

Судећи по утисцима туроператора и новинара, Београд и Србија ће се наћи у понуди још већег броја израелских агенција, што ће значајно утицати на даљи туристички промет гостију из ове земље.