Поделите ову страну

ПОНУДА БЕОГРАДА ПРЕДСТАВЉЕНА У БАЊАЛУЦИ
17.10.2018

ПОНУДА БЕОГРАДА ПРЕДСТАВЉЕНА У БАЊАЛУЦИ

Јуче је у хотелу Босна у Бањалуци одржана промоција актуелне туристичке понуде Београда, у присуству великог броја државних и градских званичника, представника агенција и медија.

Гостима се обратио Владимир Николић, конзул РС у Републици Српској, Ирена Алексић, саветник директора ТОБ, Нада Јовановић, директор ТО Република Српска и Ирена Радојевић, директор ТО Бањалука. Догађају су присуствовали Предраг Глухаковић, министар Министарства тргoвине и туризма Републике Српске са сарадницима, представници Привредне коморе Републике Српске, представници Града Бањалука, туристичких организација Републике Српске, Бањалуке, Лакташа, директор Бањалучког позоришта и други.

После уводних обраћања, уследила је презентација актуелне туристичке понуде Београда у којој су истакнути културни садржаји, манифестације, уметничка сцена, музејске поставке Народног музеја, Музеја савремене уметности, као и наступајући новогодишњи празници. У оквиру програма промоције наша глумица Љиљана Јакшић је извела монодраму „Мој отац Вук Караџић“ која је изазвала велико интересовање. Промоција Београда је настављена гостовањима на Националној телевизији и другим ТВ кућама где је широј јавности представљена понуда Београда.

Туристи из БиХ су у првих 10 гостију по бројности у Београду од почетка године, са стабилном тенденцијом посраста у доласцима и оствареним ноћењима.