Поделите ову страну

Промоција Београда у Љубљани
12.06.2018

Промоција Београда у Љубљани

Туристичка организација Београда је у оквиру манифестације ,,Чаробни данˮ и летње регионалне кампање Туристичке организације Србије, 10. јуна у парку Тиволи у Љубљани представила туристичку понуду Београда.

На основу интереса тржишта, тема овогодишње кампање у Словенији била је породични туризам. Организовањем занимљивих спортских, креативних и едукативних садржаја осмишљених за децу, учесници су медијску пажњу усмерили на своју делатност.

Туристичка организација Београда је овом приликом осмислила занимљив програм за децу: бојанке са логом ТОБ, забавне игре, анимацијске радионице, виртуалне туре, док је родитељима подељен промотивни материјал. Највеће интересовање било је усмерено на city break понуду и туристичке туре у Београду.

Манифестацију ,,Чаробни данˮ, посвећену породичном дружењу, сваке година посети више од 20.000 посетилаца, односно породица са децом до дванаест година.

Гости из Словеније су у априлу 2018. године били на трећем месту по броју долазака у Београд и бележе сталан пораст. Од почетка године Београд је посетило 11.814 туриста из Словеније.

Snap18

Snap19

Snap15

Snap16