Поделите ову страну

ПРОМОЦИЈА БЕОГРАДА У САРАЈЕВУ
27.06.2019

ПРОМОЦИЈА БЕОГРАДА У САРАЈЕВУ

Јуче је у препуној сали Хотела Европа у центру Сарајева Туристичка организација Београда приредила сада већ традиционално годишње представљање туристичке понуде нашег града за госте из БиХ, и одушевила представом изненађења „Кабаре Београд“ коју су за присутне извели доајени српског глумишта, Тања Бошковић и Раде Марјановић.

Гостима је представљена комплетна туристичка понуда Београда у овој сезони, са акцентом на богат календар догађаја, фестивале и концерте, популарне туристичке атракције и друге актуелне садржаје, након чега је приказан промо филм „Belgrade Love Story“.   

На одушевљене присутних, презентацију Београда је употпунило извођење популарне представе „Кабаре Београд“ са Тањом Бошковић и Радетом Марјановићем, уз пратњу Уроша Ранковића на клавијатурама.  

Догађај ком су присуствовали представници Амбасаде РС у Сарајеву, туристичких агенција и привреде БиХ, забележио је велики број медија међу којима су  FENA, СРНА, Klix, Фокус, BN TV, Навигатор, Business Magazin и други.

Уследили су пословни састанци представника наше привреде са туристичким агенцијама из БиХ. У разговорима су учествовали представници Националне авио компаније Ер Србија, наши хотели Константин, 88 Соба, Хотел М, Life Design и Радисон Блу. После састанака, приређена је дегустација вина наших винарија.

Следећа станица промотивне кампање Туристичке организације Беоргада у градовима региона биће Загреб, прве недеље јула.