Поделите ову страну

СТУДИЈСКА ПОСЕТА НОВИНАРА И ТУРОПЕРАТОРА ИЗ СЛОВАЧКЕ
06.09.2018

СТУДИЈСКА ПОСЕТА НОВИНАРА И ТУРОПЕРАТОРА ИЗ СЛОВАЧКЕ

Као наставак пословних активности на туристичком тржишту Словачке, Туристичка организација Београда је после промоције у Братислави и Мартину у јулу месецу ове године, организовала студијско путовање за групу новинара и туроператора из Словачке.

Од 3. до 7. септембра, у оквиру боравка у нашој земљи, словачки агенти и новинари обилазе бројне туристичке атракције, културно историјске знаменитости и локације како би се Београд и Србија нашли у редовној понуди за туристе из Словачке. У програму су обилазак ширег центра града, Београдске тврђаве, бројних музеја који су део култуне понуде Београда, крстарење нашим рекама и дегустација типичне српске хране.

Међу новинарима који ће својој публици у Словачкој пренети утиске са студисјког путовања нашли су се и представници медијске куће “Travel Channel” у Словачкој, познатог часописа Dimenzie“ и других реномираних кућа.

Студијско путовање се реализује у сарадњи са туристичким организацијама градова Ниш и Нови Сад, које гости у оквиру посете нашој земљи такође обилазе.