Поделите ову страну

ТОБ на сајму туризма МЕТУБЕС 2018 у Будви
26.03.2018

ТОБ на сајму туризма МЕТУБЕС 2018 у Будви

Туристичка организација Београда је од 22. до 24. марта представила туристичку понуду наше престонице за туристе из Црне Горе на сајму туризма ,,Метубес 2018ˮ у Будви.

На овогодишњем, 27. Међународном сајаму туризма МЕТУБЕС 2018, туристичком тржишту Црне Горе су представљене туристичке дестинације, смештајни капацитети, угоститељски објекати, програми туристичких агенција, превозника у функцији туризма, организатора конгреса, културних, спортских и других манифестација.

Штанд Туристичке организације Београда су током трајања сајма поред Будвана посетили и многобројни туристи из Русије. Посетиоци су показали велико интересовање за догађаје, манифестације, амбијенталне целине, гастрономску понуду, нове хотеле и туристичке туре у Београду.

Гости из Црне Горе су у јануару 2018. године били на четвртом месту по броју долазака у Београд, што потврђује да су догађаји који се реализују током зимске туристичке сезоне у Београду подједнако атрактивни за црногорске туристе као и манифестације и догађаји који се одржавају током летњих месеци.

На сајму су поред Туристичке организације Београда, која је ове године наступала самостално, своју понуду представиле ТО Новог Сада, ТО Суботице, Хотел Premier Aqua, Етно насеље Врдничка кула и агенција Fly Fly travel.