Поделите ову страну

ТОБ на сајму туризма у Минску
08.04.2019

ТОБ на сајму туризма у Минску

Туристичка организација Београда заједно са Туристичком организацијом Србије представила је актуелну туристичку понуду од 3. до 6. априла на сајму туризма LEISURE 2019 који се одржава у Минску.

ТОБ-a је имала прилику да по четврти пут тржишту Белорусије презентује туристичку понуду Београда са акцентом на City break, спортски, омладински и културни туризам. Интересовање посетилаца Сајма преовлађивало је за угоститељском понудом нашег града, као и за бројним спортским и музичким манифестацијама које се организују у Београду. Поред ноћног живота, приметно је повећано и интересовање младих туриста за туристичким атракцијама наше престонице.

ТОБ-а обавила је састанке са представницима медија и туристичке привреде Белорусије, са којима је договорена даља сарадња у области промоције Београда и Србије на туристичком тржишту Белорусије. Постојеће  авио-линије из Минска за Београд сваког понедељка, четвртка и суботе и безвизни режим имају велику важност у сарадњи Белорусије и Србије у области туризма.