Поделите ову страну

ТОБ на Сајму туризма у Москви
14.09.2018

ТОБ на Сајму туризма у Москви

Од 11. до 13. септембра, Туристичка организација Београда представља укупну туристичку понуду Београда на овогодишњем Међународном сајму туризма у Москви. Посебан акценат је стављен на city break понуду, догађаје у Београду, понуду за младе и културни туризам.

Тема презентације на Сајму је српско-руско пријатељство и 100 година од завршетка Великог рата. Другог дана Сајма одржан је округли сто, где је руским организаторима путовања представљена туристичка понуда Београда и Србије.

Сајам OTDYKH Leisure одржава се у Moscow EXPO CENTER-у и важан је туристички догађај у Русији који окупља преко 850 излагача из 44 државе света. Прва два дана Сајма намењена су пословним посетиоцима, док је трећи дан отворен и за публику.

На заједничком штанду, под окриљем Националне Туристичке организације Србије, поред ТОБ-а, учествују и туристичке организације Суботице, Новог Пазара, Ниша, Жабља, Пожаревца, Нишке Бање, Републике Српске, затим Природњачки музеј у Свилајнцу, агенција Luna travel и хотел Crowne Plaza.