Поделите ову страну

ТОБ на сајму туризма у Нишу
01.04.2018

ТОБ на сајму туризма у Нишу

Туристичка организација Београда je од 29. до 31. марта представила туристичку понуду наше престонице на 19. Међународном сајму туризма и активног одмора у Нишу.

Туристичка организација Београда је овом приликом представила актуелне туристичке програме за обилазак града, гастрономску понуду, смештајне капацитете и манифестације које су један од највећих мотивационих фактора за долазак домаћих гостију у Београд.

Првог дана сајма, штанд Београда су посетили градоначелник града Ниша, Дарко Булатовић, директор ТО Ниш и организатор сајма, Урош Паралић и помоћник министра за туризам, Рената Пинџо.

На овогодишљем сајму учествовало је преко 130 излагача из земље из региона, Републике Српске, Црне Горе, Бугарске, Мађарске и Грчке међу којима су били туристичке агенције, туроператори, туристичке организације градова и општина, хотелијери, представници бањског и здравственог туризма, представници спортско – рекреативног туризма и активног одмора, организатори манифестација, као и удружења самосталних излагача сувенира.