Поделите ову страну

ТОБ НА СВЕТСКОМ САЈМУ ТУРИЗМА У ЛОНДОНУ
06.11.2019

ТОБ НА СВЕТСКОМ САЈМУ ТУРИЗМА У ЛОНДОНУ

ТОБ НА СВЕТСКОМ САЈМУ ТУРИЗМА У ЛОНДОНУ

 

ПОПОВИЋ ПАНЕЛИСТА НА ФОРУМУ WTCFУ ЛОНДОНУ

 

4-6. новембар

Од 4. до 6. новембра Туристичка организација Београда учествује на Светском сајму туризма у Лондону / World Travel Market WTM 2019који ове године обележава своје 40. издање и који са око 5.000 излагача и више од 51.000 посетилаца чини највеће и најзначајније место сусрета представника туристичке индустрије из целог света.

На Светском сајму туризма се током прва два дана одржава и форум Светске федерације градова у туризму WTCF World Tourism Cities Federation на ком је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда један од панелиста. Тема панела су услови и критеријуми за настанак модерне и одрживе туристичке дестинације, као и креирање платформе базиране на досадашњим истраживањима ове организације.

Од почетка Сајма, одржан је велики број унапред заказаних састанака са туроператерима, туристичким новинарима, блогерима и професионалцима у области туризма. Важан сегмент Светског сајма туризма су предавања, презентације и радионице које дају увид у будуће трендове у туризму на глобалном плану и новитетима у свим областима ове индустрије.