Поделите ову страну

​ Туристичка понуда Београда на сајму у Москви
13.03.2018

​   Туристичка понуда Београда на сајму у Москви

Туристичка организација Београда од 13. до 15. марта учествује на сајму туризма МИТТ у Москви који је најзначајнији пословни сајам за тржиште Русије. 

Дан пре почетка сајма, у понедељак, 12. марта, одржана је презентација туристичке понуде Београда и Србије у виду посебног догађаја за представнике медија и туристичких агенција, којој су присуствовали први секретар Амбасаде РС у Русији; борис Секулић, директор Туристичке организације Србије, Марија Лабовић, и заменик директора Туристичке организације Београда, Слободан Унковић. 

Презентацију организовану у ресторану Никола Тесла медијски је испратио велики број медија међу којима су NationalGeographic,L’OfficelVoyage, Discovery, TTGRussia,Metro,GEO, Вокруг Света, SmartJourney, 100dorog, Turizm, Vesti.ru, Votpusk.ru, Эхо Москвы, "Уральские авиалинии" РИА Новости, TRN News, Турбизнес, Тourinfo.ru, Антенна Телесемь, Лиза, Собеседник, Комсомольская Правда и други. ​

ТОБ ће на сајму МИТТ који је посвећен првенствено пословним посетиоцима али и отворен за публику, представити понуду наше престонице за туристе из Русије, који се према статистичким подацима за 2017. годину налазе на 12. месту по броју долазака и 6. по броју остварених ноћења у Београду.