Поделите ову страну

ТУРИСТИЧКА ПОНУДА БЕОГРАДА У СОФИЈИ
14.02.2018

ТУРИСТИЧКА ПОНУДА БЕОГРАДА У СОФИЈИ

У оквиру учешћа Туристичке организације Београда на сајму туризма Holiday & Spa Expo у Софији, Слободан Унковић, заменик директора ТОБ ​и Бајко Бајков, генерални директор агенције Бохемиа која је највећи туроператор из Бугарске, постигли су споразум о сарадњи и објављивању програма за Београд у годишњем каталогу овог туроператора. Такође, договорена је и организација студијске посете Београду за агенте из Бугарске, који су у ТОП 10 гостију у нашем граду у 2017. години. 

Првог дана сајма заказана је конференција за новинаре са почетком у 14 часова, на којој ће говорити Марија Лабовић, директор ТОС, Рената Пинџо, помоћник министра туризма, трговине и телекомуникација, Слободан Унковић, заменик директора ТОБ. 

Туристичка организација Београда ће представити понуду за туристе из Бугарске, који су на осмом месту по броју долазака у Београду у 2017. години, са тенденцијом даљег раста како по бројности тако и у оствареним ноћењима. 

На заједничком штанду, под окриљем Туристичке организације Србије, биће организован програм који укључује презентацију традиционалних заната, народне игре из Србије и дегустрације аутентичних производа. Први дан сајма је предвиђен за пословне посетиоце док су друга два отворена за публику.