Поделите ову страну

ТУРИСТИЧКА ПОНУДА БЕОГРАДА ПРЕДСТАВЉЕНА У СОФИЈИ
31.10.2019

ТУРИСТИЧКА ПОНУДА БЕОГРАДА ПРЕДСТАВЉЕНА У СОФИЈИ

Данас је у центру Софије Туристичка организација Београда представила туристичку понуду наше престонице током наступајућег периода, са посебним акцентом на културне манифестације и догађаје, као и предстојеће новогодишње и божићне празнике.

На догађају организованом у Central Military Club-у, Слободан Унковић, заменик директора Туристичке организације Београда се обратио гостима и истакао најзначајније сегменте понуде Београда за туристе из Бугарске. Овом приликом премијерно је приказан нови промо филм Туристичке организације Београда под називом „Шетња кроз историју и културу Београда“ који популарише културне садржаје у Беоргаду и који је изазвео веома позитивне реакције у публици.

 

Промоцији су присуствовали Жељко Јовић, амбасадор РС у Бугарској, Иво Маринов, директор Туристичке организације Софије, представник Ер Србије у Бугарској, Владислав Атанасов, бројни агенти, туроператори и новинари из Бугарске, а међу представницима из наше земље  директори ТО Лесковца и Спортско туристичког центра Димитровграда, Небојша Коцић и Васил Андрејев.

 

Презентација је настављена пословним сусретима бугарских и српских туристичких привредника. Вечерас ће у српском ресторану Стефанович за туроператоре и новинаре бити приређено „Београдско вече“, а промоција ће се наставити и сутра, у једном од најпрометнијих тржних центара у Софији Central Park-у програмом за грађане.