Поделите ову страну

УСПЕШНА ПРОМОЦИЈА БЕОГРАДА У БРАТИСЛАВИ
11.07.2018

   УСПЕШНА ПРОМОЦИЈА БЕОГРАДА У БРАТИСЛАВИ

Туристичка организација Београда је 9. и 10. јула организовала прву промоцију Београда у Братислави како би представила нашу престоницу као туристичку дестинацију словачком туристичком тржишту.

Уз фолколорни програм, мини представе и наступ оркестра нациналне музике, у пешачкој зони у центру Братиславе бројни грађани и туристи имали су прилике да упознају туристичку понуду нашег града. Презентација је обогаћена садржајима који су представиле туристичке организације Ниша, Новог Сада и Војводине, као и Галерија Бабка из Ковачице.

У сарадњи са Амбасадом Републике Србије, у просторијама Амбасаде синоћ је одржана конференција за медије и пословни сусрети са туроператорима из Словачке. Гостима се обратио заменик директора ТОБ, Слободан Унковић, представивиши окоснице туристичке понуде Београда. Уследио је пригодан културно уметнички програм, као и изложба наивног сликарства из Ковачице. Међу планираним активностима је и организација студијског путовања за новинаре и агенте из Словачке у септембру месецу које ће бити реализовано у сарадњи са ТО Ниш, Нови Сад и Војводина.

После успешно реализованих пословних активности у Братислави промотивна кампања се наредних дана наставља у граду Мартин у Словачкој.