ПРОМОЦИЈА ТРЕБИЊА У БЕОГРАДУ

25. Jun 2021.

Поводом промотивне кампање „И овог лета ТРЕБИЊЕ ТЕ ЧЕКА“, а сходно склопљеном „Протоколу о пословно-техничкој сарадњи“ између туристичких организација Требиња и Београда у периоду 25-27. јун 2021. године биће организована промоција туристичке понуде Требиња у Београду.

Промоција стартује у петак 25. јуна у поподневним часовима и траје све до недеље 27. јуна до 12ч.

Током трајања исте предвиђено је да се у оквиру 10 типских штандова који ће бити постављени код Делијске чесме у Кнез Михаиловој улици презентује туристичка понуда Требиња уз промоције и дегустације аутохтоних херцеговачких вина и производа, те пригодан културно-уметнички програм у оквиру кога ће се сплетом традиционалних игара и песама из Требиња и Херцеговине присутнима представити чланови ГКУД-а „Алат Swisslion“.

Према плану централни дан промоције биће субота, 26. јун, када ће уз низ дешавања на код Делијске чесме у Кнез Михаиловој улици од 11.00 до 12.00 часова бити организовано представљање за потребе креирања медијских прилога и жива укључења у програме уз Press конференцију и изјаве, те гостовање представника Требиња у Јутарњем програму телевизија (РТС, Пинк, ПРВА). Такође, истог дана у периоду од 12.30 до 13.30 у Старом двору биће организован радни састанак званичних делегација градова Београд и Требиње (Градоначелници са сарадницима) чије ће теме бити предлози и могућности проширења и унапређења сарадње између два града како у области туризма, тако и у осталим областима.

Промоција се организује са циљем представљања туристичке понуде Требиња грађанима Београда уз поруку добродошлице и позивом свима да посете Требиње, а све у складу са слоганом кампање „И овог лета ТРЕБИЊЕ ТЕ ЧЕКА“.