НАЈСЛАЂИ УКУСИ БЕОГРАДА

19. Sep 2020.

Уз подршку Града Београда и Туристичке организације Београда, предстојећег викенда поново ће бити одржан фестивал којем не могу да одоле ни деца ни старији!

Започета традиција се наставља, и фестивал под називом „Најслађи укуси Београда" још једном ће засладити посетиоце.

Сви слаткиши које сте икада пробали, као и многи које још нисте, чиниће само делић понуде на фестивалу који се одржава у многим светским метрополама, а који ће другу годину заредом уписати нашу престоницу на мапу слатког света.

Слаткиши знани и незнани, нови и стари, укусни и привлачни специјалитети, сладоледи, чоколаде и кондиторски производи који на једном месту окупљају најбоље брендове Београда и Србије – од малих занатских радњи са ручно прављеним посластицама до чувених брендова без којих не бисмо могли да замислимо своје детињство, дочекаће све намерне и случајне пролазнике на Тргу републике у суботу 19. и недељу 20. септембра.

Овај „слатки“ догађај свечано ће се отворити у 10 часова, а посетиоци фестивала имаће задовољство да присуствују дегустацијама које су припремљене у сарадњи са излагачима, спонзорима и партнерима пројекта.

И ове године фестивал ће имати хуманитарну ноту – сви слаткиши и посластице биће дистрибуирани свратиштима и сигурним кућама на територији града Београда.

О укусима се не расправља, у укусима се ужива!