BELFIS-SAJAM FITNESA, VELNESA, I ZDRAVLJA

25. 11. 2023.

U Beogradu će, 25. i 26. novembra 2023. godine biti održan najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja–BELFIS.

Na 3.000 m² sajamskog prostora okupiće se više od 50 izlagača iz Srbije, Turske, Hrvatske, Italije i drugih zemalja regiona koji će predstaviti novitete iz sfere sportske opreme, sprava za vežbanje, rekvizita, suplementacije, zdrave ishrane…

Očekuje se više od 10.000 posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom dva dana trajanja sajma osete i dožive pozitivnu energiju BELFIS-a. Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 40 radionica, master class-ova, stručnih predavanja i dešavanja u šest različitih zona.

Takmičenja, revije, testiranja, poligon za funkcionalni trening, Body&mind, radionice, kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova na glavnoj bini okupiće najeminentnije prezentere, renomirana domaća ali i svetska imena iz sveta fitnesa.

Sastavni deo sajma biće i HIII Evropski fitnes kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše.

Zahvaljujući organizatoru–Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije, pokroviteljstvu Ministarstva omladine i sporta i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, kao i kompanijama i pojedincima koji su prepoznali značaj BELFIS–a, Beograd će još jednom postati regionalna prestonica fitnesa.