IL DIVO

28. 10. 2023.

Muzička svetska atrakcija, ansambl IL DIVO konačno stiže u Beograd.

Naziv ovogodišnje turneje “IL DIVO – A NEW DAY TOUR“ u okviru koje će se održati serija spektakularnih koncerata koji su svojevrsni omaž svim najatraktivnijim muzičkim arijama popularnog operskog roka kao jedinstvenog muzičkog izraza koji ovaj harizmatični ansambl neguje. 

Članovi ansambla IL DIVO čine tri tenora Dejvid Miler, Sebastian IzambarUrs Biler kojima se na ovogodišnjoj svetskoj turneji pridružio i sjajni bariton Stiven Labri.

Najbolje i najatraktivnije numere iz „prvih“ 20 godina postojanja ansambla IL DIVO  biće izvedene na beogradskom koncertu, koji naša muzička javnost i fanovi sa nestrpljenjem očekuju.

ULAZNICE po cenama od 4.300 rsd do 11.900rsd možete nabaviti odmah na tickets.rs i https://efinity.rs/ aplikaciji Efinity app, sajtu DD tickets kao i na blagajnama Tickets-a

Kupljene ulaznice za koncert koji je bio zakazan za 14. oktobar 2022.godine, a koje nisu vraćene važiće za novi datum.

Za sve fanove biće organizovan Meet and Greet susret. Posebna prilika da lično upoznaju članove IL DIVO ansambla, fanovi mogu da obezbede kupovinom specijalne ulaznice za Meet & Greet po ceni od 27.990 rsd. Prilikom kupovine ulaznica dobijaju se detaljne instrukcije o načinu upoznavanja.