LETNJI VAJB NA TERASI ADA MOLA

24. 05. 2024.

Atraktivni događaji na krovu CineStara u Ada Molu uključuju salsa večeri i kvizove uz najlepši pogled na Beograd!

Beograđane i posetioce Beograda očekuje nezaboravno leto pod zvezdama na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu. Spremni su atraktivni novi događaji koji će leto pretvoriti u pravo osveženje: salsa večeri, kviz večeri, Movies & Bar i mnogi drugi.

Otvaranje letnje sezone događaja zakazano je za 24. maj u 20.00 uz prvo Salsa veče, kada posetioce očekuje ritam i strast kubanske muzike, bilo da je neko početnik ili iskusni plesač. Poseban užitak je ples i zabava pod otvorenim nebom. Posle otvaranja, naredne Salsa večeri zakazane su za sledeće datume subotom: 15. jun , 22. jun, 29. jun, 6. jul, 13. jul, 20. jul, 27. jul, od 20.00 do ponoći. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan eventa i iznosi 400 dinara, u šta je uključena i jedna konzumacija pića iz ponude u baru. Za posetioce bioskopa koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, imaju slobodan ulaz.

Kviz večeri su sve popularniji oblik zabave svuda u svetu gde učesnici mogu da pokažu svoje znanje i osvoje sjajne nagrade. Za „CineQuiz“ opšteg znanja potrebno je prijaviti svoj tim koji učestvuje u proveri znanja u različitim kategorijama, od filmskih zanimljivosti do opšte kulture. Zagarantovano je puno smeha, zabave i uzbudljive atmosfere. – CineQuiz večeri se održavaju petkom od 20č: 31.maja, 21. juna, 12. jula. Potrebno je rezervisati mesta na broj telefona: +381 641260998. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 320 dinara – u šta su uključene i male slane kokice.

Movies & Bar ugođaj je spreman svakog dana na terasi sa jednim od najlepših pogleda na grad. Možete uživati u zanimljivom spoju filmova i pića na Movies & Bar večerima uz degustaciju po izboru, a zatim se mogu pogledati željeni filmovi u bioskopu. Idealno je za izlaske sa prijateljima ili voljenom osobom. Izdvajamo filmske naslove koji će vas oduševiti ovo leto: “Furiosa: Pobesneli Maks Saga” od 22. maja pretpremijerno na Cine Premiere večeri. Zatim “U mojoj glavi 2” od 13. Juna, “Ezra” – prekrasna priča o autističnom dečaku i njegovoj porodici sa Robert de Nirom na čelu glumačke postave, “Bajkeri” u kome glumi Tom Hardi od 20. Juna, a ističemo još I “Grozan ja 4”, Horizont sa Kevin Kostnerom, “Tiho mesto – Dan prvi”, “Tornado 2” I “Ghost: Rite Here Rite Nonj”…