WINE GARDEN U BOTANIČKOJ BAŠTI JEVREMOVAC

01. 06. 2024.

Najlepša vinska manifestacija u Beogradu Wine Garden po šesti put biće održana 1. i 2. juna u Botaničkoj bašti Jevremovac.

I ove godine prvi vikend juna rezervisan je za nezaboravne sate provedene u bajkovitom ambijentu Botaničke bašte uz vrhunska vina, gurmanske zalogaje i raznovrstan muzički program.

Tokom prethodnih pet izdanja desetine hiljada posetilaca ispunjavale su najlepši park u centru Beograda i uživali u bogatoj i raznovrsnoj ponudi vina vrhunskih vinarija. Osim besplatnih degustacija vina, posetioci će uživati i u gurmanskim delicijama, a vinski piknik će biti začinjen i raznovrsnim muzičkim programom koji će biti podeljen u šest programskih celina.

Manifestacija će oba dana trajati od 14 do 21 čas, a ograničeni broj ulaznica se u pretprodaji može kupiti preko tickets.rs po ceni od 2.000 dinara po danu. Svaki posetilac na ulazu dobija vinsku čašu. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Organizatori manifestacije su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event, a podršku je i ove godine dala Turistička organizacija Beograda, koja je Uni Credit Bank Wine Garden uvrstila među najznačajnije manifestacije u gradu. Dugogodišnji uspeh manifestacije je prepoznala i UniCredit banka, koja je ove godine generalni sponzor.

Iako se Botanička bašta prostire na preko pet hektara površine, broj posetilaca je ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu.