Interaktivni panel TOB na rekonstruisanom Savskom trgu

27. 01. 2021.

Na upravo rekonstruisanom Savskom trgu, koji sa novim spomenikom Stefanu Nemanji i renoviranom železničkom stanicom čini novu ambijentalnuu celinu u centru Beograda, Turistička organizacija Beograda je postavila interaktivni panel na kom će budući gosti naše prestonice moći da se informišu o turističkoj ponudi grada. 

"Savski trg trenutno predstavlja najvažniju ambijentalnu celinu Beograda koja se sastoji od novog spomenika Stefanu Nemanji, renoviranoj železničkoj stanici pretvorenoj u muzej koji je ujedno i spomenik arhitekture iz 19. veka, a koja se nastavlja na Savsku promenadu i Beograd na vodi. U pitanju je nova ambijentana celina nastala u doba korone, što je čini jedinstvenom, a postavljanje interaktivnog panela ima cilj da pruži sve potrebne informacije novim i budućim turistima u Beogradu.", izjavio je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda. 

Interaktivni panel TOB sadrži informacije o ukupnoj turističkoj ponudi Beograda, na srpskom i engleskom jeziku kao i brojne opcije za lakše snalaženje domaćih i stranih turista u našem gradu.