TOB NA PRES KONFERENCIJI PROJEKTA „MLADI U TURISTIČKOJ INDUSTRIJI“

22. 10. 2020.

Turistička organizacija Beograda će prisustvovati pres konferenciji projekta „Mladi u turističkoj industriji“ koja će se održati 22. oktobra 2020. godine u Skupštinskoj sali opštine Negotin.

Prisutnima će se ovom prilikom obratiti predsednik opštine Negotin, g-din Vladimir Veličković, predstavnik Delegacije EU u Srbiji, predstavnik Ministarstva omladine i sporta u Srbiji, predstavnik udruženja građana ,,Srbija za Mlade", g-din Tiago Fereira, direktor Poslovnog udruženja HORES, g-din Georgi Genov, počasni član Udruženja turističkih vodiča Srbije, g-đa Snežana Štetić i direktor Nacionalnog udruženja turističkih agencija u Srbiji- JUTA, g-din Aleksandar Seničić.

Pres konferenciju organizuje Udruženje građana „Srbija za Mlade“ u partnerstvu sa opštinom Negotin, u okviru projekta „Mladi u turističkoj industriji“, tokom koje će biti otvoren Savetodavni centar za omladinski turizam koji će mladima služiti za razvoj preduzetništva i edukaciju. Centar je opremljen donacijom Evropske unije - računarima i nameštajem, projektorom i radnim materijalima kao deo projektnih aktivnosti.

Ova akcija je deo globalnog projekta „Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”, ukupne vrednosti 4,7 miliona evra, koji finansira Evropska unija i sufinansira Vlada Republike Srbije.