PANORAMSKO RAZGLEDANJE BEOGRADA LASTINIM ZATVORENIM AUTOBUSOM

 

SP Lasta po prvi put organizuje panoramsko razgledanje Beograda iz zatvorenog dabl deker autobusa, koje će od sada biti u redovnoj ponudi svakog vikenda tokom jesenjih i zimskih meseci.

Panoramsko razgledanje Beograda posebno brendiranim autobusom će biti realizovano u dva termina, subotom u 16 i nedeljom u 12 časova, u pratnji turističkog vodiča, na srpskom i engleskom jeziku.

Polasci su sa Trga Nikole Pašića odnosno stajališta za turističe autobuse ispred Skupštine grada Beograda, a ruta obuhvata obilaske Starog i Novog dvora, Doma Narodne skupštine, Hrama svetog Save, Narodne biblioteke, Savskog trga, Trga Republike, Parka Kalemegdan, kao i Parka prijateljstva na Novom Beogradu, Muzeja savremene umetnosti, Palate Srbija, Mosta na Adi, Beograda na vodi i drugih prepoznatljivih lokacija i simbola naše prestonice.

Zbog ograničenog broja mesta rezervacije su neophodne u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu 1A, ili na tel. 011/ 6641 251. Karte se mogu kupiti u autobusu pre početka razgledanja.