АНА НЕТРЕБКО И ЈУСИФ ЕЈВАЗОВ НА BELGRADE RIVER FEST-У

21. 06. 2023.

После највољенијег тенора света Андрее Бочелија и фадо диве Маризе, на музичку манифестацију - Belgrade River Fest-стиже највећа светска оперска дива данашњице Ана Нетребко са супругом Јусифом Ејвазовим, славним тенором интернационалне каријере.

Познати оперски пар први пут ће наступити у Србији 21. јуна у јединственој концертној дворани на отвореном, на платоу Геозавода у Београду на води. 

Водећа примадона 21. века и славни тенор у Београд стижу између наступа у чувеној Арени Вероне и најугледнијој оперској сцени Миланске скале. То је велика част за нашу земљу, али и за овдашњу публику, која ће уживати у истинском гала музичком спектаклу. Сензибилитет вокалних импресија Ане Нетребко и Јусифа Ејвазова у најмоћнијим и најдирљивијим оперским аријама доживећемо уз пратњу Симфонијског оркестра и хора Радио-телевизије Србије.

Скоро три деценије, Нетребко својим гласом осваја свет на оперским сценама, али и више од тога! Њени наступи обележили су неколико сезона чувене Метрополитен опере у Њујорку, а магазин "TIME" сврстао је на листу "100 најутицајнијих људи света".

 

Улазнице за концерте на Belgrade River Fest-у доступне су на свим продајним местима Ticket Vision и онлине.