БЕЛФИС-САЈАМ ФИТНЕСА, ВЕЛНЕСА, И ЗДРАВЉА

25. 11. 2023.

У Београду ће, 25. и 26. новембра 2023. године бити одржан највећи регионални сајам фитнеса, велнеса и здравља–БЕЛФИС.

На 3.000 м² сајамског простора окупиће се више од 50 излагача из Србије, Турске, Хрватске, Италије и других земаља региона који ће представити новитете из сфере спортске опреме, справа за вежбање, реквизита, суплементације, здраве исхране…

Очекује се више од 10.000 посетилаца из региона који ће имати прилику да током два дана трајања сајма осете и доживе позитивну енергију БЕЛФИС-а. Различити програми и садржаји реализоваће се кроз више од 40 радионица, мастер class-ова, стручних предавања и дешавања у шест различитих зона.

Такмичења, ревије, тестирања, полигон за функционални тренинг, Body&mind, радионице, као и презентације нових светских фитнес трендова на главној бини окупиће најеминентније презентере, реномирана домаћа али и светска имена из света фитнеса.

Саставни део сајма биће и XIII Европски фитнес конгрес који ће окупити бројне предаваче из земље и иностранства и представити најновије трендове и актуелности из фитнес бранше.

Захваљујући организатору–Савезу за рекреацију и фитнес Србије, покровитељству Министарства омладине и спорта и Секретаријата за спорт и омладину Београда, као и компанијама и појединцима који су препознали значај БЕЛФИС–а, Београд ће још једном постати регионална престоница фитнеса.