IL DIVO

28. 10. 2023.

Mузичка светска атракција, ансамбл IL DIVO коначно стиже у Београд.

Назив овогодишње турнеје “IL DIVO – A NEW DAY TOUR“ у оквиру које ће се одржати серија спектакуларних концерата који су својеврсни омаж свим најатрактивнијим музичким аријама популарног оперског рока као јединственог музичког израза који овај харизматични ансамбл негује. 

Чланови ансамбла IL DIVO чине три тенора Dejvid Miler, Sebastian IzambarUrs Biler којима се на овогодишњој светској турнеји придружио и сјајни баритон Stiven Labri.

Најбоље и најатрактивније нумере из „првих“ 20 година постојања ансамбла IL DIVO  биће изведене на београдском концерту, који наша музичка јавност и фанови са нестрпљењем очекују.

УЛАЗНИЦЕ по ценама од 4.300 рсд до 11.900рсд можете набавити одмах на tickets.rs и https://efinity.rs/ апликацији Efinity app, сајту DD tickets као и на благајнама Tickets-a

Купљене улазнице за концерт који је био заказан за 14. октобар 2022.године, а које нису враћене важиће за нови датум.

За све фанове биће организован Meet and Greet сусрет. Посебна прилика да лично упознају чланове IL DIVO ансамбла, фанови могу да обезбеде куповином специјалне улазнице за Meet & Greet по цени од 27.990 рсд. Приликом куповине улазница добијају се детаљне инструкције о начину упознавања.