JIMMY CARR "TERRIBLY FUNNY"

16. 11. 2022.

Jimmy Carr, најпознатији Netflix-ов комичар поновно стиже пред српску публику. У београдску Комбанк Дворану се враћа након пуних шест година. Његов наступ 2015. је био врло успешан, а од тада је своју популарност широм света продубио путем три Netflix специјала.

Carr је уједно био први британски комичар који је имао уговор са овим стреаминг гигантом што су му уз његов јединствени хумор омогућили и бројни други пројекти и појављивања - редован је гост на најпрестижнијим британским и америчким телевизијским емисијама попут Tonight Show, The Late, Late Show и Late Night са Conanom O’Brienom. Британски Гуардиан га је описао као “комичарског хероја нашег времена”, што је препознала и публика широм света тако да се Carr може похвалити да је за његову претходну турнеју продато више од 480 хиљада улазница, а тај број планира да надмаши пре краја 2022 године.

Познат је по брилијатним, често и безобразним шалама на граници “доброг укуса”, а stand-up публика га препознаје и као једног од најбољих комичара импровизатора - његове интеракције са публиком и довитљиви одговори савршено се допуњују и заокружују целокупно, урнебесно искуство. У Комбанк Дворану долази са својим најновијим програмом “Terribly Funny”, састављеним од новог и никад објављеног материјала.

Наступ у београдској Комбанк Дворани почиње у 20:00 часова, изводи се на енглеском језику и намењен је старијима од 16 година.

Улазнице потражите на благајни Комбанк Дворане и преко Tickets.rs по ценама од 2.200, 2.800, 3.500 и 3.900 динара.