КОНЦЕРТ НЕМАЊЕ РАДУЛОВИЋ И DOUBLE SENS НА ТАШМАЈДАНУ

03. 07. 2023.

Први пут после спектакуларног наступа у Студентском парку, 2014. године, славни српски виолиниста Немања Радуловић приређује сусрет са београдском публиком на отвореном – на Стадиону Ташмајдан, 3. јула 2023. године од 21 час.

Заједно са својим камерним ансамблом „Double Sens“, Немања изводи нумере са свог најновијег албума „Роотс“ (Корени). Права летња посластица за публику свих генерација! Концерт организује Центар београдских фестивала - ЦЕБЕФ.

Улазнице се могу набавити од петка 21. априла онлајн на tickets.rs и eFinity као и на продајним местима Ticket Vision  (Дом омладине, Ушће Шопинг Центар) и eFinity (Штарк Арена, ТЦ Рајићева).

Дуго очекивани деби Немање Радуловића на BBC Промс 2019. одсвиран је са „лирском деликатношћу и супервиртуозношћу последњег става“ како је изнето у критици чувеног Тајмса (The Times).

Ексклузивни уметник Warner Classics од 2021. године, Немања Радуловић је објавио свој деби албум за ову издавачку кућу, под називом „Роотс“ (Корени) који представља очаравајуц́е звучно путовање изазвано бројним утицајима и инспирацијама. Његов претходни албум, „Баика“, један у низу од девет успешних објављених за издавачке куће Deutsche Grammophon и Universal Music Group, проглашен је „ватреним вртлогом албума“ од стране BBC Music Magazina, који му је доделио 5 звездица и цењене критике.

Магазин Грамофон похвалио је „маштовитост“: „...са Радуловићем као наратором, ово је албум са задивљујућим причама.“