ЛЕТЊИ ВАЈБ НА ТЕРАСИ АДА МОЛА

24. 05. 2024.

Атрактивни догађаји на крову CineStara у Ада Молу укључују салса вечери и квизове уз најлепши поглед на Београд!

Београђане и посетиоце Београда очекује незаборавно лето под звездама на најатрактивнијој локацији у Београду. Спремни су атрактивни нови догађаји који ће лето претворити у право освежење: салса вечери, квиз вечери, Movies & Bar и многи други.

Отварање летње сезоне догађаја заказано је за 24. мај у 20.00 уз прво Салса вече, када посетиоце очекује ритам и страст кубанске музике, било да је неко почетник или искусни плесач. Посебан ужитак је плес и забава под отвореним небом. После отварања, наредне Салса вечери заказане су за следеће датуме суботом: 15. јун , 22. јун, 29. јун, 6. јул, 13. јул, 20. јул, 27. јул, од 20.00 до поноћи. Котизација се плаћа на благајни биоскопа, на дан евента и износи 400 динара, у шта је укључена и једна конзумација пића из понуде у бару. За посетиоце биоскопа који купе улазницу за било који филм тог дана, имају слободан улаз.

Квиз вечери су све популарнији облик забаве свуда у свету где учесници могу да покажу своје знање и освоје сјајне награде. За „CineQuiz“ општег знања потребно је пријавити свој тим који учествује у провери знања у различитим категоријама, од филмских занимљивости до опште културе. Загарантовано је пуно смеха, забаве и узбудљиве атмосфере. – CineQuiz вечери се одржавају петком од 20ч: 31.маја, 21. јуна, 12. јула. Потребно је резервисати места на број телефона: +381 641260998. Котизација се плаћа на благајни биоскопа, на дан догађаја и износи 320 динара – у шта су укључене и мале слане кокице.

Movies & Bar угођај је спреман сваког дана на тераси са једним од најлепших погледа на град. Можете уживати у занимљивом споју филмова и пића на Movies & Bar вечерима уз дегустацију по избору, а затим се могу погледати жељени филмови у биоскопу. Идеално је за изласке са пријатељима или вољеном особом. Издвајамо филмске наслове који ће вас одушевити ово лето: “Фуриоса: Побеснели Макс Сага” од 22. маја претпремијерно на Cine Premiere вечери. Затим “У мојој глави 2” од 13. Јуна, “Езра” – прекрасна прича о аутистичном дечаку и његовој породици са Роберт де Ниром на челу глумачке поставе, “Бајкери” у коме глуми Том Харди од 20. Јуна, а истичемо још И “Грозан ја 4”, Хоризонт са Кевин Костнером, “Тихо место – Дан први”, “Торнадо 2” И “Ghost: Рите Хере Рите Ноњ”…