Wine Garden 2021

12. јун 2021.

 

После великог успеха првог и другог издања манифестације, Wine Garden ове године организујемо у новом термину, 12. и 13. јуна, поштујући све епидемиолошке мере које ће гарантовани здравствену безбедност свих посетилаца.

Иако је за ново издање манифестације припремљен одличан музички програм, тренутни епидемиолошки услови још увек не дозвољавају одржавање великих концерата, што не значи да ће уживање у зеленој оази бити мање узбудљиво. Посетиоце током два дана очекује дегустација пажљиво одабраних вина, сирева и деликатеса, а магична атмосфера Ботаничке баште биће зачињена добром акустичном музиком на неколико пунктова, као и другим занимљивим садржајима.

Џез обраде популарних песама, гипсy-сwинг музика, евергреен хитови, страна поп музика, као и обраде филмске музике, уз вински и гастрономски ужитак! Све ово биће одлична прилика за уживање целе породице на винском пикнику у предивној природи током овог јунског викенда.

Дакле, овогодишња манифестација биће организована у сајамском стилу, али уз велике лимите и мере опреза. Зелена оаза у центру Београда простире се на преко пет хектара и у складу са упутствима надлежних органа, на овом простору ће истовремено моћи да борави ограничени број посетилаца.

Wine Garden одржаће се 12.6. (13 – 21ч) и 13.6. (13 – 21ч).