WINE GARDEN У БОТАНИЧКОЈ БАШТИ ЈЕВРЕМОВАЦ

01. 06. 2024.

Најлепша винска манифестација у Београду Wine Garden по шести пут биће одржана 1. и 2. јуна у Ботаничкој башти Јевремовац.

И ове године први викенд јуна резервисан је за незаборавне сате проведене у бајковитом амбијенту Ботаничке баште уз врхунска вина, гурманске залогаје и разноврстан музички програм.

Током претходних пет издања десетине хиљада посетилаца испуњавале су најлепши парк у центру Београда и уживали у богатој и разноврсној понуди вина врхунских винарија. Осим бесплатних дегустација вина, посетиоци ће уживати и у гурманским делицијама, а вински пикник ће бити зачињен и разноврсним музичким програмом који ће бити подељен у шест програмских целина.

Манифестација ће оба дана трајати од 14 до 21 час, а ограничени број улазница се у претпродаји може купити преко tickets.rs по цени од 2.000 динара по дану. Сваки посетилац на улазу добија винску чашу. За децу до 12 година улаз је бесплатан.

Организатори манифестације су Удружење Вински маратон и Fusion Event, а подршку је и ове године дала Туристичка организација Београда, која је Uni Credit Bank Wine Garden уврстила међу најзначајније манифестације у граду. Дугогодишњи успех манифестације је препознала и UniCredit банка, која је ове године генерални спонзор.

Иако се Ботаничка башта простире на преко пет хектара површине, број посетилаца је ограничен и зато на време обезбедите своју улазницу.