ПОЧИЊЕ ГЛАСАЊЕ ЗА НАЈБОЉИ ТУРИСТИЧКИ ФИЛМ ПО ИЗБОРУ ПУБЛИКЕ

01. 10. 2021.

 

Ексклузивно онлајн такмичење Међународног комитета туристичких филмова “CIFFT” за најбољи туристички филм у 2021. години по избору публике почиње сутра у подне, а у конкуренцији је и промо филм „Шетња кроз историју и културу Београда“, за који публика може гласати све до 25. октобра.

Гласање се обавља на линку www.cifft.com/cast-your-vote, отворено је за публику широм света која може гласати за своје фаворите кликом на одабрани филм. Са једне „IP” адресе је могуће гласати само једном, а победнички филм ће бити проглашен по завршетку гласања на истом сајту.

Туристички промо филм „Шетња кроз историју и културу Београда“ је за Туристичку организацију Београда урадио Душан Стојанчевић. Филм је до сада већ два пута награђен, Сребрном звездом на фестивалу туристичких филмова у Берлину, и наградом на фестивалу Силафест у Великом Градишту.

ГЛАСАЈТЕ ЗА ФИЛМ О БЕОГРАДУ „ШЕТЊА КРОЗ ИСТОРИЈУ И КУЛТУРУ БЕОГРАДА И УЧИНИТЕ ДА ФИЛМ О НАШЕМ ГРАДУ ВИДИ ШТО ВЕЋА ПУБЛИКА ШИРОМ СВЕТА! WWW.CIFFT.COM/CAST-YOUR-VOTE