ТОБ на 24. Међународном сајму туризма у Нишу

30. 03. 2023.

 

Од 30. марта до 01. априла Туристичка организација Београда представља и пормовише туростичку понуду наше престонице за домаће госте у Спортском центру „Чаир“ у Нишу где се одржава 24. Међународни сајам туризма, који већ дуги низ година окупља актере туристичке привреде из Ниша, Србије али и целог региона.

„Сајам у Нишу је увек први када говоримо о заједничкој сарадњи са организацијама из земље и региона на тржоштима која су блиска региону Србије. Ми ћемо и ове године са ТО Ниш имати више заједничких наступа.“, рекао је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда, и додао је да ово сјајна прилика да представимо понуду за домаће госте.  

Након свечаног отварања сајма, Урош Кандић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и услуге Републике Србије је посетио штанд Београда.

Туристичка организација Београда ћe на овом сајму представити туристичку понуду наше престонице у овој сезони као и календар догађаја: концерте, фестивале, културне и спортске догађаје, будући да су манифестације један од највећих мотивационих фактора за долазак домаћих гостију у Београд. Такође, посетиоцима ће бити представљени и актуелни туристички програми за обилазак града, гастрономска понуда и смештајни капацитети.

На Сајму туризма и активног одмора у Нишу, сваке године је присутно све више излагача, што омогућава разним субјектима из области туризма и угоститељства размену идеја, успостављање нових контаката, стварање услова за нове пословне пројекте и потенцијалну сарадњу. Организатор сајма је Туристичка организација Ниш, под покровитељством Града Ниша.