ТОБ НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈИ ПРОЈЕКТА „МЛАДИ У ТУРИСТИЧКОЈ ИНДУСТРИЈИ“

22. 10. 2020.

Туристичка организација Београда ће присуствовати прес конференцији пројекта „Млади у туристичкој индустрији“ која ће се одржати 22. октобра 2020. године у Скупштинској сали општине Неготин.

Присутнима ће се овом приликом обратити председник општине Неготин, г-дин Владимир Величковић, представник Делегације ЕУ у Србији, представник Министарства омладине и спорта у Србији, представник удружења грађана ,,Србија за Младе", г-дин Тиаго Фереира, директор Пословног удружења ХОРЕС, г-дин Георги Генов, почасни члан Удружења туристичких водича Србије, г-ђа Снежана Штетић и директор Националног удружења туристичких агенција у Србији- ЈУТА, г-дин Александар Сеничић.

Прес конференцију организујe Удружење грађана „Србија за Младе“ у партнерству са општином Неготин, у оквиру пројекта „Млади у туристичкој индустрији“, током које ће бити отворен Саветодавни центар за омладински туризам који ће младима служити за развој предузетништва и едукацију. Центар је опремљен донацијом Европске уније - рачунарима и намештајем, пројектором и радним материјалима као део пројектних активности.

Ова акција је део глобалног пројекта „Подршка Европске уније активном укључивању младих”, укупне вредности 4,7 милиона евра, који финансира Европска унија и суфинансира Влада Републике Србије.